Skaljackan och skalbyxorna.

För några dagar sen så skrev jag ju att jag hade köpt en skaljacka och ett par skalbyxor till Mille, som jag köpte begagnat på en sida på facebook.
 
Först så var dom ju otvättade vilket gjorde mig väldigt besviken, men jag tvättade upp dom så dom blev ren och fräsch. Sen tittade jag lite närmare på dom, då ser jag ju att den där flärpen man ska he under skon var lös på en sida. Det fattades en knapp på ett ben så den gick inte att sätta fast, sen var alla andra knappar lös. Så hade jag tagit på Mille byxorna så hade dom där andra knapparna lossnat. 
 
Blev ännu mer less än vad jag redan var, men det var bara att ta fram nål och tråd, sen försöka få ihop de där. Men det fattades ju en knapp, så tur hade väl jag att jag tog reda på alla sygrejer som farmor hade då hon gick bort och i hennes knapplåda så hittade jag en knapp från någon kofta hon haft.
 
Så jag sydde och sydde.. Tillsist så satt alla knappar fast och den knappen från farmors kofta.
 
 

Lite shopping

Var så sugen på att komma hemifrån en stund idag, så jag, Mille och Marie tog oss en sväng till Megaloppisen och ÖoB. Hittade lite grejer som jag köpte. 
 
Dom här glasen som jag suktat efter ett tag, nu är dom äntligen mina! Tråkigt att det bara fanns gula som jag kunde ta 8 av, dom andra var det bara ett par stycken kvar av, men det gick ju ändå. Glasen kostade 35kr styck och själva "hållaren" kostade 139kr tror jag det var.
Jag älskar dom, så tjusiga! Ska diska dom, sen ska dom provdrickas ur! 
Sen lite vanliga smågrejs.
En fotboll och ett set med hink, vattenkanna, spadar, vattenpump och mer smågrejer. Bra pris var det också 50kr för det setet och 20kr för bollen. Fick skämmas ute i sandlådan igår då jag inte hade hunnit köpt nåt så Mille hade bara några småkoppar och sina bollar som han har inne, men nu så.
Sen lite grejer till kissen också såklart. Vi längtar så efter henne nu. Vi har inte hunnit komma på något bra namn ännu, så har ni några tips så får ni gärna skriva det i kommentarerna. 

-

Igår så var vi i Simons mammas nya lägenhet och han hjälpte henne att hänga upp lite hyllor och så. Mille var väldigt grinig då han hade sovit så dåligt på natten när han sov hos min mamma. Han hade sovit korta stunder och varit vaken nästan hela natten. Jag fick honom att sova en stund hos hans farmor men det var också bara en kort stund, men sen när vi kom hem så somnade han på en gång efter han hade badat och sen sov han till strax innan 11 idag. 
 
Han behövde ta igen sig litegrann, han blir så himla konstig om han inte får sova ordentligt. Förhoppningsvis kan vi komma upp tidigare imorgon och gå ut en sväng. Han gick väl och la sig innan 8 nu ikväll och efter det så har jag tvättat och pratat i telefon med Therese. Simon åkte ut till garaget efter Mille lagt sig och han håller på med mina fälgar, så snart är väl dom klar också så då får jag också på sommardäcken. 


Såg nyss klart på Min hemlighet också, de här avsnittet måste ha varit ett utav dom bästa! 
Nu ska jag vika ihop tvätten och se om det finns något annat roligt att titta på.
 
Lägger upp en av mina favoritbilder. Mille 2 dagar gammal.